Krachtige expertises

We bieden diepgaande expertise in alle digitale specialismen die nodig zijn bij iedere stap van het aankoopproces van uw klanten.

We ontwikkelen media-, creatieve en contentstrategieën op basis van data, analyses en performance media-expertise die een Customer Flow creëren en bedrijfsresultaten stimuleren.
Onze geïntegreerde performance marketing-mentaliteit geworteld in onze Source werkwijze en het Reprise playbook zorgt ervoor dat we consistente, best-in-class resultaten leveren voor onze klanten.
Met een expertise in social media en advertising, leveren we succesvolle bedrijfsresultaten door de inzet van datagedreven social media strategieën. Dit wordt gedaan met de nieuwste technologie en door middel van automatisering. We kijken naar de inzet van social in de gehele funnel van awareness tot conversie.
Bij Reprise staat SEO voor Search Experience Optimization. Zoals de naam al aangeeft is, dit meer dan het oude Search Engine Optimization. Het gaat om het optimaliseren van alle search gerelateerde touchpoints in de customer journey van klanten.
We combineren technologie, data en creativiteit om websites, apps en advertenties aan te passen om de gebruikersstroom en conversies te optimaliseren.
Programmatic advertising is bij uitstek geschikt voor het bouwen aan jouw merk. Programmatic advertising is een inkoopmethode die veel flexibiliteit biedt en waarbij we op basis van data signalen en triggers jouw doelgroep op het gewenste moment in de customer journey kunnen bereiken met een relevante boodschap. Zowel video, display, native, OOH en audio kunnen allemaal programmatic ingekocht worden door Reprise.
Binnen Reprise hebben we binnen performance marketing specifieke focus op marketplaces. Met Marketplaces doelen we op platformen waar de transactie op het platform plaats kan vinden zoals Bol.com en Amazon.
Accurate data is de sleutel naar succes; alleen zo is het mogelijk om het effect van je marketing efforts te begrijpen en de juiste strategische keuzes en planning te maken je business.
We versnellen de e-commerce verkoop via alle kanalen door een combinatie van de beste advertentiemogelijkheden, innovatieve merkopbouw en operationele uitmuntendheid.
We kijken verder dan de traditionele media en bieden een volledig spectrum aan talent en expertise via alle kanalen.

Wij geloven in Customer Flow

Wij helpen daarom onze klanten om een voortdurende beweging van hun doelgroep te realiseren in de klantreis.

Bekijk hoe wij u kunnen helpen