Social Media

Met een expertise in social media en advertising, leveren we succesvolle bedrijfsresultaten door de inzet van datagedreven social media strategieën. Dit wordt gedaan met de nieuwste technologie en door middel van automatisering. We kijken naar de inzet van social in de gehele funnel van awareness tot conversie.

Binnen Reprise is de kennis vertegenwoordigd in alle social platformen, waaronder TikTok, Snapchat, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn

Door ons internationale netwerk en onze goede relaties met onze partners hebben we vanuit Reprise als een van de eersten ter wereld toegang tot bèta’s en het adverteren op nieuwe platformen.

Ons team van social specialisten is een van de meest gecertificeerde teams in Nederland met Facebook Blueprint Buying en Planning, Snapchat en Twitter Flight School.

Dit team van social specialisten werkt nauw samen met de andere digital teams in de organisatie om te waarborgen dat alle media inzet op elkaar is afgestemd binnen de strategie, een audience first strategie wordt ingezet waarmee de flow wordt bevorderd in de consumer journey.

Onze geïntegreerde performance marketing-mentaliteit maximaliseert onze media-first benadering op social platformen. Succes is geworteld in onze Encore + -methodologie, het Reprise playbook, dat consistente, best-in-class resultaten levert voor klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op

Weinig marketingbureaus weten hoe ze effectief de business voor hun klanten kunnen vergroten.