Carrières bij Reprise

Sinds 2014 zijn wij onderdeel van het wereldwijde IPG Mediabrands. Maar al ruim 20 jaar werken wij aan de beste digitale strategieën voor onze klanten als Rabobank, Landal GreenParks, AMEX, HBM Machines en Fietsvoordeelshop. In Groningen en Amsterdam is een groep van ruim 150 gepassioneerde online marketing professionals dagelijks hard aan het werk om het maximale voor onze klanten te realiseren. Door elke dag te leren, hard te werken, maar ook veel lol te hebben, groeien onze mensen. Dat vinden wij belangrijk en daar besteden we dan ook op verschillende manieren veel aandacht aan. Alles natuurlijk binnen onze kernwaarden FROG: Be Fearless, Be Real, Be On & Be Great.

Partner in Digital Growth worden, dat is onze missie. Wil jij daaraan meebouwen? Kijk dan of er een passende vacature voor je beschikbaar is!

Kom bij ons werken en wordt een ‘Master of Flow’

Wij zijn meer dan 3.000 specialisten werkzaam in 48 markten over de hele wereld, allemaal verenigd in het groeien als individuen en het allerbeste voor onze klanten.

Onze unieke cultuur

Onze inclusieve cultuur

Zoals bij geheel IPG Mediabrands geloven wij ook bij Reprise in een inclusieve cultuur, waar onze diversiteit aan mensen zorgt voor passie, creativiteit en vooral ook PLEZIER!

Werknemersvoordelen

Wij geloven sterk in een gezonde balans tussen werk en privé en bieden een volledig programma om je persoonlijk en professioneel te ondersteunen.

Werknemersvoordelen

Neem vandaag nog contact op

Zeer weinig bureaus of marketingpartners weten hoe ze de Customer Flow voor hun klanten kunnen verbeteren. Het is onze missie om u te helpen uw klanten betere verbinding te laten maken met uw merken, door meer Flow te genereren tijdens de gehele klantreis.