Flow is de basis
van alles wat we doen

Customer Flow is de beweging van mensen in hun aankoopproces. We zijn gespecialiseerd in het analyseren en aanpakken van alle gedragingen die leiden tot een stijging van de flow richting onze klanten. We doen dit door al onze expertises per specialisme onder één besturingssysteem te verenigen: FLOW.

FLOW breidt performance marketing uit van last click automation tot holistische klantgestuurde strategieën die voortdurend sturen op conversie.

Performance marketing gericht op klantgedrag

Een revolutionaire benadering op het verbeteren van Customer Flow

Ons FLOW-model is gefocust op drie fundamentele en onderling verbonden manieren om de Customer Flow te verbeteren. Verwijder wrijving in de klantervaring, activeer specifieke media om de aandacht van de klant te grijpen en vast te houden; en stuur op interactie door middel van relevante en dynamische content.

ERVARING

Elimineer frictie

+

Door onze effectieve manier van het inzetten van SEO, UX, CRO en e-commerce, zijn wij in staat de klantreis te optimaliseren en scherp in te richten. Wij doen er alles aan om belemmeringen en drempels te verminderen en weg te nemen.

MEDIA

Vestig de aandacht

+

Wij zetten resultaatgerichte campagnes in om de aandacht van uw doelgroep te triggeren. Door op het juiste moment aanwezig te zijn met de meest relevante media inzet afgestemd op het gedrag van uw doelgroep dragen we bij aan het behalen van de doelstellingen.

CONTENT

Stuur op interactie

+

Wij creëren content die is afgestemd op de behoefte van uw doelgroep. Creatieve content die de customer journey verbetert en de conversie optimaliseert. Dit doen wij door gepersonaliseerde en relevante content binnen de betaalde kanalen, betrokken Sociale campagnes en lead nurturing om de betrokkenheid te vergroten tussen bedrijf en uw klanten.

Customer Flow

Zie onze Customer Flow aanpak in actie

LG

For LG we released content bait for the Gaming community to obsess over, generating huge customer flow with 22M organic reach on YouTube channeled to discover more about LG TVs and a +450% increase in clicks to buy.

LG

Wij zijn trots om met toonaangevende organisaties te werken

Leer onze expertises kennen

Onze expertise zorgt voor optimale Customer Flow.