Flow is de basis
van alles wat we doen

Customer Flow is de beweging van mensen in hun aankoopproces. We zijn gespecialiseerd in het analyseren en aanpakken van alle gedragingen die leiden tot een stijging van de flow richting onze klanten. We doen dit door al onze expertises per specialisme onder één besturingssysteem te verenigen: FLOW.

FLOW breidt performance marketing uit van last click automation tot holistische klantgestuurde strategieën die voortdurend sturen op conversie.

Performance marketing gericht op klantgedrag

Een revolutionaire benadering op het verbeteren van Customer Flow

Ons FLOW-model is gefocust op drie fundamentele en onderling verbonden manieren om de Customer Flow te verbeteren. Verwijder wrijving in de klantervaring, activeer specifieke media om de aandacht van de klant te grijpen en vast te houden; en stuur op interactie door middel van relevante en dynamische content.

ERVARING

Elimineer frictie

+

Door onze effectieve manier van het inzetten van SEO, UX, CRO en e-commerce, zijn wij in staat de klantreis te optimaliseren en scherp in te richten. Wij doen er alles aan om belemmeringen en drempels te verminderen en weg te nemen.

MEDIA

Vestig de aandacht

+

Wij zetten resultaatgerichte campagnes in om de aandacht van uw doelgroep te triggeren. Door op het juiste moment aanwezig te zijn met de meest relevante media inzet afgestemd op het gedrag van uw doelgroep dragen we bij aan het behalen van de doelstellingen.

CONTENT

Stuur op interactie

+

Wij creëren content die is afgestemd op de behoefte van uw doelgroep. Creatieve content die de customer journey verbetert en de conversie optimaliseert. Dit doen wij door gepersonaliseerde en relevante content binnen de betaalde kanalen, betrokken Sociale campagnes en lead nurturing om de betrokkenheid te vergroten tussen bedrijf en uw klanten.

Customer Flow

Zie onze Customer Flow aanpak in actie

De Politie

Reprise zoekt online sollicitanten om bij de Politie te gaan werken met IT gerelateerde functies. Door dynamisch en lokaal te adverteren kunnen we op een efficiënte manier de meest-potentiële werkzoekenden voor de politie bereiken. Door de efficiëntie manier van werken hebben we op een schaalbare manier hyperrelevant data gedreven campagnes gevoerd. Zo konden ze arbeidsmarktcommunicatie zeer efficiënt inzetten en aansturen op werkelijke sollicitanten.

De Politie

Wij zijn trots om met toonaangevende organisaties te werken

Leer onze expertises kennen

Onze expertise zorgt voor optimale Customer Flow.