SEA

Onze geïntegreerde performance marketing-mentaliteit geworteld in onze Source werkwijze en het Reprise playbook zorgt ervoor dat we consistente, best-in-class resultaten leveren voor onze klanten.

We gebruiken een data gestuurde mix van media, ervaring en content om de prestaties te verbeteren

Met ruim 20 jaar ervaring in performance marketing en Search Engine Advertising (SEA), weten we als geen ander onze partners te helpen door de inzet van data gedreven paid search strategieën. Ons team van paid search specialisten wordt gedreven door het realiseren van uw bedrijfsresultaten middels slimme inzet van de beste technologie.

Paid Search zorgt voor een optimale Customer FLOW door zich te richten op de zoekende doelgroep in verschillende fasen van de klantreis. Door verder te kijken en media te combineren met de gebruikerservaring en content op de website zijn wij in staat om data gedreven search (paid & organic) strategieën en campagnes te realiseren.

Middels de inzet van marketing automation tools zoals ,onze eigen, bGenius of Search Ads 360 maken we paid search schaalbaar voor onze klanten. Op deze manier kunnen we op een efficiënte manier adverteren via de verschillende netwerken zoals Google en Microsoft middels search & shopping maar ook vergelijking sites. Tevens helpen we internationale klanten op lokale zoekmachines zoals baidu, seznam en anderen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Weinig marketingbureaus weten hoe ze effectief de business voor hun klanten kunnen vergroten.